Ontdek jouw ‘perfect passende maatpak’

Persoonlijk leiderschap betekent voor mij dat je met bewuste en overwogen keuzes verantwoordelijkheid neemt. Dat je de verleiding weerstaat om te blijven doen wat je soms al jarenlang als vanzelfsprekend deed. Dat je kiest voor datgene of diegene die werkelijk bij je past, het risico aanvaardend dat je hiermee anderen teleurstelt.

Ruimte voor ontwikkeling

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. We weten dat het zo werkt. En toch is dit wat we vaak doen en waardoor we steeds gefrustreerd raken. En dan ineens is er het moment dat je er helemaal klaar mee bent, is het genoeg geweest. Tijd om verder te ontwikkelen, om je te ontdoen van het te krappe jasje of juist de jas die zo groot is dat je zelf niet meer zichtbaar bent. Tijd om op zoek te gaan naar jouw perfect passende maatpak. Misschien wel een linnen pak, draagt heerlijk met dit mooie weer 😉

Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap vraagt terug- en vooruitkijken. Stilstaan bij wie je bent en waarom je doet wat je doet. Zicht op verlangens, dromen en ambities. Coaching is één van de meest effectieve interventies als het gaat over het versterken van persoonlijk leiderschap. Het is een uiterst krachtig instrument om oude en belemmerende patronen te doorzien en bij de wortel aan te pakken. Coaching helpt je ontdekken waar je jezelf stilzet en laat het effect hiervan zien op jouw leiderschap. Je gaat zien wat er nodig is om in verbinding te blijven met jezelf en de mensen om je heen, zeker ook in tijden van grote druk en verandering. Je leert afstand te nemen en alternatieven voor gedrag te creëren. Als leider van de verandering voor jezelf, je team of organisatie.

Op zoek naar je perfect passende maatpak

Dat willen we wel, een fijn maatpak. Maar het is zo lastig om los te komen van de oude pakken, gewoonten, gedachten en patronen. Of misschien heb je het gevoel dat de oorzaak van jouw probleem bij anderen ligt? Dat kan deels zeker waar zijn, maar ook als het probleem door anderen veroorzaakt wordt, zijn er mogelijkheden om keuzes te maken zodat je er geen of minder last van ondervindt. Door naar jezelf en je eigen aandeel te kijken kun je een patroon veranderen of doorbreken.

Persoonlijk leiderschap: Wel zelf, niet alleen

Is dit het moment voor jou om weer een stap te maken in je leiderschapsontwikkeling? Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik heb namelijk weer ruimte voor een persoonlijk leiderschapsprogramma.

Als we samen aan de slag gaan kijken we eerst naar de vraag die jou bezighoudt. Naar het patroon wat jij wilt veranderen in de context waarin jij je begeeft. Je kunt rekenen op stevige begeleiding en een gedegen traject. We staan stil bij je doelstellingen, je krijgt 1-op-1 begeleiding om bewustwording en inzicht te vergroten. Je krijgt aanvullende opdrachten waardoor je jezelf steeds beter leert kennen en ik ondersteun je bij het zetten van stappen om het geleerde in de praktijk te brengen.

Wat levert het programma je op? Je:

  • Staat met gezonde zelfkennis en zelfvertrouwen op je eigen plek;
  • Bent productiever omdat je zicht hebt op onderliggende beperkende patronen (zoals faalangst, perfectionisme en pleasen);
  • Ervaart meer rust en overzicht in zaken die op je afkomen en van je gevraagd worden;
  • Zegt wat je te zeggen hebt, met behoud van relatie;
  • Krijgt een betere relatie met de mensen die je dierbaar zijn én vooral met jezelf.

Benieuwd wat mensen over mijn begeleiding zeggen?

Ada: “De gesprekken waren verhelderend, ik heb mij niet eerder gerealiseerd welke invloed gebeurtenissen in m’n leven hebben gehad en hoe ze bepalend zijn voor wie ik ben. Het is verbluffend hoe Dianne mij leerde inzien om niet alles zelf te hoeven doen en niet ‘iedereen’ op de eerste plaats te zetten. Enorm bedankt voor de heldere inzichten en eyeopeners die je me hebt gegeven!”

Rob: “Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze voor Dianne als coach in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze is een oprecht betrokken leiderschapscoach, observeert scherp en benoemt duidelijk wat ze hoort en ziet. Ze stelt op het juiste moment de juiste vragen die je echt raken en inzicht geven.”

Hulp bij persoonlijk leiderschap

Wil jij net als Ada en Rob een perfect passend maatpak waarin je je helemaal op je plek voelt? Neem contact met me op, ik heb weer ruimte in mijn agenda. Lees hier meer over mijn aanbod. Ik kom graag met je in contact.

Foto ‘Kingi Newspaper’ van Patricia Steur Photography (www.patriciasteur.com) uit het boek ‘Dedicated by Blood’