Referenties

Yorick Streumer, Vestigingsdirecteur Van Mossel Zaltbommel, juni 2020

Het coachingtraject met Dianne heb ik als  zeer prettig en leerzaam ervaren. Ze heeft mij enorm uitgedaagd anders te kijken naar zeer veel situaties. Kan niet anders zeggen dan dat Dianne een zeer fijne coach is die uitstekend meedenkt en je bewust maakt. Met een lach hebben we veel lastige onderwerpen besproken, ik heb hier enorm veel van geleerd en met succes kunnen toepassen. Wil je daarom zeer bedanken voor het fijne coachingtraject!

Manager Retail, maart 2020

Voor mij was het fantastisch om een coachtraject te volgen bij Dianne. In een paar gesprekken wist ze de kern van mijn probleem te vinden, ik kreeg prachtige inzichten waar ik mee aan de slag kon. Ik heb onlangs van mijn leidinggevende een prachtige beoordeling gehad. Ik voelde me sterk en krachtig en ik was voor het eerst trots op wat ik het afgelopen jaar had bereikt!! Echt geweldig wat een paar gesprekken kunnen doen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

 

 

Pieter Kroos, maart 2020

Richting & Resultaat, dat is de belofte van Dianne. Daar had ik heel ernstig behoefte aan in 2016, het jaar waarin ik directeur fleetsales werd binnen een zeer dynamische branche die enkel uitdaging en spanning kende. Tegelijkertijd ging ik privé door een heftige echtscheiding met 3 jonge kinderen. Kortom, tijd om mijzelf te leren begrenzen. Al zag ik dat zelf nog niet. Ambitie, ijver, geldingsdrang, het zorgde ervoor dat ik niet de richting ging die ik diep van binnen wilde. Ook dat zag ik toen nog niet. Dianne begeleide mij vanaf het moment van de intake uiterst professioneel. De werkvormen waren keer op keer zo goed toepasbaar en ineens viel het kwartje. Geweldig om iets terug te vinden dat onderweg verloren was gegaan. Of beter gezegd, het is er altijd geweest maar vergeten geraakt. Mijn verbinding tussen hart en hoofd is weer hersteld. Innerlijke kompas is weer teruggevonden. Durven leven vanuit het hart, uiteraard met gebruik van verstand….. Dianne gaf het handvat Het was aan mij om dat handvat aan te pakken. Richting en Resultaat dus, absoluut. Dianne is een geweldige spiegel. Laat je zien!

 

 

Fernanne Riemersma, december 2019

Ondanks dat de aanleiding niet zo fijn was, zijn de coachingssessies zeker een hoogtepunt van 2019. Ik heb me in jaren mentaal niet zo goed gevoeld als nu. Dianne heeft mij geholpen mijzelf en mijn eigen grenzen weer terug te vinden. Door haar scherpe vragen en grote opmerkzaamheid heeft ze mij enorm aan het denken gezet en zag ik de vele patronen die ik had/was aangeleerd in de afgelopen jaren. De zin “ik ben dus niet zo!” is vele malen de revue gepasseerd en dat is ook het grootste wat ik meeneem uit de sessies. Dianne heeft mij handvatten aangereikt waarmee ik de persoon kan zijn die ik wil zijn; een persoon die haar grenzen goed aan kan geven en die veel meer zelf de leiding heeft. Haar warme manier van coachen heb ik als zeer prettig ervaren. Vanuit rust en respect stelt ze de juiste vragen en kan ze de gevoelige plekken snel vinden. Bedankt voor alle fijne gesprekken! Het waren de ritjes Rotterdam-Heusden meer dan waard! 

 

Sander Holleman, Chef Klantengeluk Auto.Nl, december 2019

Je hebt mij geholpen om dingen kleiner te maken en vanuit een ander perspectief te bekijken. Hiermee heb ik een bewustzijn gecreëerd van mijn doen en laten waardoor ik in de praktijk aan de slag kon en kan om mij persoonlijk te ontwikkelen. Ik wil je bedanken voor de prettige gesprekken, jouw rust en je positief kritische blik.

 

Leon van den Elsen, Blue Manager Stocklife, november 2019

Dianne heeft mij in 2014 gecoacht. De gesprekken heb ik als zeer oprecht en open ervaren. Ze heeft me laten nadenken door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, zonder zelf te oordelen. Ik had veel last van beperkende overtuigingen, waardoor ik niet voldoende zichtbaar was bij klanten en onvoldoende het goede gesprek aanging. Door haar coaching heb ik dit overwonnen: ik ben voor mijn klanten nu een volwaardig gesprekspartner en ik heb de omzet drastisch kunnen verhogen. Ik ben bij klanten veel meer op mijn gemak, het werk komt door mijn uitstraling en zelfvertrouwen nu naar me toe. Het was de investering derhalve meer dan waard, zowel wat betreft persoonlijke ontwikkeling als extra omzet.

 

Jacques Visser, Aftersales Manager Van Mossel VKV Zaltbommel, oktober 2019

De gesprekken met Dianne hebben me geholpen om meer afstand te nemen, waardoor ik inzicht heb gekregen in wat mij triggert om scherp te reageren en welke zaken mijn humeur beïnvloeden. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om te delegeren en duidelijk te zijn. De gesprekken hebben me ook meer rust te geven, ik kan gebeurtenissen uit het verleden meer laten en sta meer open voor verandering, privé en zakelijk. Heel hartelijk bedankt, ik heb er echt hulp aan gehad!

Leon van der Spek, Salesmanager Van Mossel VKV Rotterdam, oktober 2019

Dianne heeft mij enorm geholpen met inzicht te geven in onbewust/bewust aanwezige verwachtingspatronen, de mogelijkheid deze te doorbreken, aan te passen en zo meer rust en acceptatie in de organisatie te creëren.  Dit alles deed ze op een dusdanige betrokken manier welke mij het gevoel gaf dat het voor haar geen werken is maar oprechte interesse in mij als mens.

Nico Schouten, Teamleader Services & Parts E. van Wijk Logistics, mei 2019

Ik heb graag met Dianne samengewerkt in een coachingstraject. Ze dringt op een betrokken manier door tot de kern van het probleem. Ze heeft me laten zien welke zaken beïnvloedbaar zijn en welke niet, zodat ik mijn werkwijze en planning daarop aan kan passen en rustiger kan werken. Dianne geeft mij voldoende handvatten zodat ik stappen in de juiste richting kan zetten.

Alex van Hedel, Loopbaanadviseur – coach – trainer,  mei 2019

Ik heb Dianne leren kennen als een bevlogen verbinder die handen en voeten geeft aan vernieuwend coachen voor middenkaderleden. De sessies hebben me veel stof tot nadenken gebracht. Dianne is met haar ruime ervaring en mensgerichte benadering een interessante partner voor organisaties die daadwerkelijk voor ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid kiezen.

Toinet Kleijne, Administrator LMS Aspen Oss, april 2019

Ik heb getwijfeld of een gesprek met een coach mij zou kunnen helpen. Echter, vanaf het moment dat ik bij Dianne naar binnen liep voelde ik me op mijn gemak. Ik heb met haar hulp heel eerlijk en open naar mezelf kunnen kijken. Door mijn scheiding en de jaren die daaraan vooraf gingen, ben ik mezelf een beetje verloren waardoor ik het moeilijk vond om zowel privé als zakelijk grenzen te stellen. Dianne heeft me geholpen naar mezelf te kijken en mijn “oude” ik weer terug te vinden. Er kwamen gebeurtenissen uit het verleden naar boven die ik nu beter kan plaatsen en waar ik beter mee om kan gaan. Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben, weet ook bij wie ik terecht kan als ik weer tegen dingen aanloop. Bedankt voor je professionele, warme en persoonlijke coaching!

Peter Jansen en Judith Huisman – Zorgondernemers Herbergier Boxtel, maart 2019

Wij zijn een kleinschalige zorginstelling waar privé en werk voortdurend met elkaar te maken hebben. De aanpak van Dianne was voor ons waardevol: ze weet zaken die spelen op een prettige manier inzichtelijk te maken, dankzij haar zijn we weer een stap verder gekomen.

 

Rob Wierenga, Hoofd Consumentenelectronica & Installatie-Retail Uneto-VNI, oktober 2018

Ik heb met veel plezier met Dianne gewerkt in een persoonlijk coachingstraject. Zij  is een professional die met finesse de juiste snaar weet te raken en daardoor de juiste sturing kan geven. Ik heb daardoor mezelf enorm weten te ontwikkelen in mijn functie. Daarnaast is zij gedreven, enthousiast en fijn om samen mee te werken. Kortom gewoon doen ! Dit traject heeft zeker bijgedragen aan de transitie die Uneto-VNI doormaakt naar Techniek Nederland.

Michel van den Berg, Aftersales Manager Van Mossel VKV Rotterdam Zuid, juni 2018

Eigenlijk kan ik wel een boekwerk schrijven over de coaching die ik van jou heb gehad, iedere dag heb ik er iets aan en gebruik ik wat ik geleerd heb. Ik draai toch best wel een tijdje mee en je denkt dan dat je het allemaal wel hebt gezien. Wat jij mij hebt bijgebracht in de bewustwording van wat beïnvloedbaar is en wat niet, geeft mij rust waar ik voorheen gejaagd was. De grootste stap heb ik gemaakt om uit de aannamesfeer te blijven en met doorvragen achter het verhaal te komen. Jij hebt in alle gezelligheid en vakkundigheid mijn neus een betere richting op gekregen. Dankjewel Dianne! 

Huibert van Zanten (Directeur Aftersales) vult aan: De coaching hebben wij als bedrijf als zeer waardevol ervaren, het heeft geholpen onze doelen te bereiken. Er is merkbaar meer rust en werkplezier ontstaan en dat komt onze klanttevredenheid ten goede!

Steven Lagerweij, Algemeen Directeur Hoekstra & Van Eck Groep, april 2018

Dianne heeft ons Management Team tijdens enkele sessies geholpen om elkaar beter te leren kennen in de destijds nieuwe rol, om vervolgens een duidelijk afgestemde en weloverwogen stap vooruit te kunnen maken. Dit was een mooie stap voorwaarts voor het team en daarmee de organisatie. Hier plukken wij nog steeds de vruchten van. Dianne is een uiterst vriendelijk mens om mee samen te werken, ze luistert goed en heeft (letterlijk) een mand vol methoden en ervaringen.

Sonja Wessels – Basten, Specialistmanager / ziekenhuisapotheker Catharina Ziekenhuis, februari 2018

De coaching van Dianne kan ik iedereen van harte aanbevelen. Zij is in staat om je laten kijken naar de essentie van de dingen die er voor jezelf echt toe doen. Ze geeft je handvatten om stappen vooruit te maken in de richting die je zelf wilt lopen, maar waarvan je je nog onvoldoende bewust was. Op de eerste plaats is haar reflectie en feedback op je eigen gedrag daarbij zeer waardevol. Daarnaast heeft ze ook een koffer vol methoden en technieken om dat te ondersteunen. Het heeft mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. En bovenal is het gewoon een aardig, leuk en warm mens.

Annette van Engelen, Directeur OnzeCoach, oktober 2017

Dianne werkt voor OnzeCoach bij bedrijven als Ahold, DSM en AkzoNobel. Zij doet dat naar ieders grote tevredenheid. Zij is warm, gedreven, tactvol en zeer zorgvuldig, heeft een scherp luisterend oor en snapt hoe de hazen lopen in zeer diverse organisaties. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Jacques Thijssen, oktober 2017

Als voormalige manager/directeur bij Justitie heb ik Dianne bij teamsessies voor managers meegemaakt als een persoonlijkheid met een enorme drive, betrokkenheid en kennis van zaken. Ze wist gemakkelijk tot de kern van een probleem te komen, maar van daaruit ook naar (een) doelgerichte oplossing(en) op individueel, maar zeker ook op teamniveau te komen. Een prachtvrouw om mee te werken, een echte professional die hart en hoofd weet te verbinden!!

Medewerker DSM Resins, mei 2017

Ik ben zeer tevreden! Fijn om met Dianne mijn issues te bespreken, een zelfanalyse te maken en conclusies te trekken. Ik heb mezelf beter leren kennen en weet hoe ik hier mee om kan gaan. Proberen, oefenen, oefenen…. Dianne geeft vertrouwen en straalt rust uit, ik geef haar een tien en kan haar van harte aanbevelen!

Ingrid Ulijn – de Wit, Supply Chain Improvement Team DSM, mei 2017

Dankjewel voor de super begeleiding waardoor ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen heb. Ik weet weer wat er nodig is om prettig te werken vanuit mijn kwaliteiten.

Gemeentesecretaris, april 2017

De coaching heeft mij geholpen om op een andere manier naar mezelf en mijn reacties te kijken, waardoor ik situaties waar ik voorheen moeite mee had nu anders kan benaderen. Op een heel veilige en resultaatgerichte wijze zijn we aan de slag gegaan, waarbij mijn vraag leidend was en Dianne van gesprek tot gesprek beoordeelde welke interventie het beste paste. Die zeer persoonlijke benadering en de uitgebreide kennis en ervaring van Dianne maakt dat ik haar van harte kan aanbevelen.

John Elzinga, Afdelingshoofd Penitentiaire Inrichting Roermond, maart 2017

Ik heb bijzondere resultaten bereikt, ik ben daar helemaal ondersteboven van. En dat ‘alleen maar’ om zaken en situaties anders te benaderen waarbij de professionele aanpak van Dianne de sleutel was tot dit succes. Ik zie weer mogelijkheden tot verandering, ervaar rust en ruimte om met een frisse blik op soms gecompliceerde processen te anticiperen. Door mijn andere benadering is mijn team overstijgend gaan werken en geeft nu zelfs advies aan andere teams als het gaat over betere samenwerking. Dianne, heel erg bedankt!

Marc Ververs, Afdelingshoofd Penitentiaire Inrichting Roermond, maart 2017

Prima coach, fijn mens die in staat is samen met jou je houding als professional onder de loep te nemen en te verklaren hoe je tot bepaald gedrag komt en wat je kunt doen om daar mee om te gaan en/of te veranderen. Als je behoefte hebt aan een coach, kan ik Dianne van harte aanbevelen.

Frans de Kruijf, I-adviseur Mijn Gemeente Dichtbij, januari 2017

Who needs a coach? was altijd mijn gedachte. Je bent wie je bent en daarmee moet jij en je omgeving het maar doen. Daar ben ik toch wel anders overgaan denken. Om verder te komen heb je soms iemand nodig die meer uit je haalt dan jezelf beseft. Dianne heeft dat zeker gedaan, ook al hebben we maar drie gesprekken gevoerd. Een aanrader dus voor degene die nog twijfelt.

Liesbeth Vinke, Hoofd Leerhuis Ziekenhuis Gelderse Vallei, januari 2017

De sessies met Dianne zijn voor mij zeer effectief geweest. De oefeningen die we hebben gedaan hebben mij veel inzicht gegeven, en hebben als een vliegwiel gewerkt voor meer zelfvertrouwen en stevigheid in mijn rol als leidinggevende. De werkvormen dwongen om issues te doorleven, en waren tegelijkertijd concreet en direct toepasbaar op mijn dagelijkse werk. Dianne weet een veilige omgeving te creëren, waarbinnen ze op natuurlijke wijze afdwingt om grenzen op te zoeken.

Toine Smits, Teamleider werkplaats Rüttchen Breda, oktober 2016

De doelstelling is zeker gehaald, iets waar ik bij aanvang niet op had durven hopen. Ik geef het traject met Dianne een tien: de stappen waren duidelijk, goed voorbereid en met veel aandacht opgebouwd. Ik heb geen suggesties voor verdere verbetering.

Patrick en Marie-Helene de Kort, Zorgondernemers Herbergier Tilburg, september 2015

Als niet ervaren managers van circa 30 medewerkers begeleidde Dianne ons bij de start van ons bedrijf. Ze legde met ons het begin van een (HRM-)structuur, ze zocht met ons naar verbinding tussen wie we zijn en hoe we de structuur eigen kunnen maken. We leerden over doelen, stijlen, maar uiteindelijk vooral over wat wel en niet bij ons past. Kortom, we leerden onszelf (als mens en manager) beter kennen!

Frank van Velthoven, HR Adviseur De Mandemakers Groep, september 2015

We hebben Dianne gevraagd om een medewerker te coachen in zijn persoonlijke ontwikkeling, zowel zakelijk als privé. De coaching hebben wij als zeer professioneel ervaren, het traject is succesvol afgerond. Onze medewerker heeft zichtbaar stappen gemaakt. Wij zien het als een groot voordeel dat we als werkgever aan de hand van (tussentijdse) evaluaties de coaching hebben kunnen volgen.

Huibert van Zanten, Directeur Aftersales VKV Groep, februari 2015

Door de coachingsgesprekken met Dianne heb ik mezelf beter leren kennen. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn gedachten en gedrag, ook de vaste patronen die me belemmerden om zaken aan te pakken, zijn doorbroken. Dianne heeft me een spiegel voorgehouden en me op vriendelijke wijze geconfronteerd, dat heeft me geholpen mezelf te zijn!

Team Winnock Arnhem, december 2013

Dianne hebben we ervaren als een betrokken en warme persoonlijkheid. Iemand die als coach ook voldoende afstand weet te houden en daardoor de rode lijn weet te handhaven die in ons team belangrijk was. Haar begeleiding heeft geholpen ons bewustzijn te vergroten over ons eigen handelen, daar meer structuur in aan te brengen en het vertouwen in elkaar te hervinden.  Als team zijn we meer volwassen geworden.

Team Winnock Rotterdam, februari 2013

Over Dianne niets dan lof! Ze is alert, empathisch, doelgericht, heeft een scherp oog voor (groeps-)processen en weet op constructieve wijze tot de kern te komen zonder de  veiligheid of grote lijn uit het oog te verliezen. Ook is ze taaltechnisch erg sterk, hetgeen absoluut een meerwaarde geeft aan haar werk.

Branko van Eerden, Manager Global Training Mercedes Benz Nederland,  november 2012

Dianne heeft ons op een confronterende, maar niet bedreigende manieruit onze denk- en samenwerkingspatronen laten stappen. Hierdoor weten we als MT nu wat we aan elkaar hebben en welke richting we inslaan.