Referenties Leiderschapsontwikkeling tot 2021

Rob Wierenga, New Business Manager Smart Living ElectronicPartner, december 2021

Voor een 2e maal ben ik met Dianne aan de slag gegaan voor persoonlijke ontwikkeling. Het is altijd goed om jezelf een spiegel voor te houden en nog elke dag te leren. Dianne weet je deze spiegel voor te houden. Hoewel voor jezelf niet altijd gemakkelijk weet zij dit toch op een zeer plezierige manier te doen. In mijn geval ging het over ‘gewoon’ helder en duidelijk communiceren zonder dat er vraagtekens overblijven, niet te ver voor de troepen vooruit lopen en mensen meenemen in mijn plan van aanpak. Dianne weet de vinger op de zere plek te leggen en goed te kijken wie je bent als persoon, je te wijzen op je valkuiken maar zeker ook je talenten naar boven te brengen. Kortom haar zeker een keer bellen voor een goede coaching.

Michiel, Supply & Supplier Manager, december 2021

In een zakelijk turbulent jaar weet Dianne rust, relativering en relatie te brengen in mijn dagelijks functioneren. Door haar gevarieerde mix in aanpak en technieken heb ik enerzijds herkenning en aansluiting gevonden en anderzijds ben ik goed en herhaaldelijk buiten mijn comfortzone geduwd om ook vanuit die perspectieven te ontwikkelen. Sommige vaardigheden en inzichten leveren direct resultaat op en andere komen langzamer binnen maar beklijven weer beter voor sterkere werkrelaties.  Met andere woorden: bedankt

Commercieel Manager, december 2021

In 2021 heb ik het genoegen gehad om met Dianne een route uit te stippelen om aan persoonlijke ontwikkeling in de vorm van assertiviteit en pro-activiteit te werken. De persoonlijke aanpak heb ik als zeer prettig ervaren. De moeite nemen om jezelf beter te leren kennen, afstand te nemen, en daardoor in staat zijn objectiever zaken te beoordelen, hebben mij een blijer, beter en zelfverzekerder mens gemaakt met oog voor wat “echt” belangrijk is.

Rachid el Guebli, Accountmanager Lindenhaeghe (Maatwerk), november 2021

De coaching van Dianne heb ik als zeer prettig ervaren. Het was af en toe even slikken als de welbekende spiegel tevoorschijn werd gehaald. Als ambitieuze young-professional die ook nog een groot jong gezin heeft is het regelmatig een uitdaging om alle ballen hoog te houden. Daar waar ik in eerste instantie dacht dat Dianne mij zou helpen met het loslaten van een aantal ballen, leerde zij mij om anders te kijken naar bepaalde situaties en afleidingen die mijn focus belemmeren. Dit heeft er toe geleid dat ik exact weet wanneer ik mij op welke bal moet focussen zonder dat de andere ballen op de grond terecht komen. Daarnaast zijn wij aan de slag gegaan met ‘’blokkades’’ die met name in mijn jeugd zijn ontwikkeld en mij belemmeren om verder te groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling en keuzes. Ik heb situaties leren omarmen en ben door een andere bril gaan kijken. De agenda is inmiddels drukker dan voor mijn coaching, maar doordat hoofd en hart zijn ‘’opgeruimd’’ is het een koud kunstje om de ballen hoog te houden. Ik kan nog zoveel meer schrijven, maar voor nu eeuwige dank Dianne!

Frank van Dam, Customer Relations Specialist Louwman Customer Services, september 2021

Je hebt plezier in je werk. Je gaat er volledig voor en waar nodig zet je een stapje extra. Maar hoe creëer je daarbij voor jezelf de noodzakelijke rust? Dianne stelde mij de juiste vragen waardoor ik meer inzicht kreeg in mijn eigen gedrag. Welke overtuigingen heb ik van huis uit meegekregen en hoe ga ik daar nu mee om? Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voelde het goed, waardoor ik mezelf bloot durfde te geven. Dat vertrouwen in je coach is essentieel voor een succesvolle coaching. Ik ben Dianne dan ook enorm dankbaar voor de gesprekken die ik met haar gehad heb. Zij gaf mij de handvatten die ik nodig had om de rust terug te vinden.

A. Colon, neuroloog / klinisch neurofysioloog, augustus 2021

Warm-menselijke vasthoudendheid kenmerkte onze coachingssessies. Waarbij het door mij aangegeven pad en bijbehorende vragen weloverwogen omgebogen werden naar de issues die op dat moment het belangrijkst bleken te zijn. Een welkome, noodzakelijke en effectieve ondersteuning in zeer moeilijke tijden EN verhelderingen voor de toekomst. Dank.

Medewerker DSM, juli 2021

Het is nogal wat om je bloot te geven aan een vreemde, zo dacht ik voordat ik met de coaching startte. De gesprekken verliepen in een goede en prettige sfeer, blootgeven ging eigenlijk best gemakkelijk. De initiële vraag hoe om te gaan met ‘moeilijke mensen’ veranderde tijdens het coachingstraject naar meer privé gerelateerde zaken. Ik heb door de coaching beter leren relativeren en een ander perspectief op mezelf gekregen (in relatie tot anderen). Ik kan Dianne van harte aanbevelen!

Herbert van der Hoek, HR-manager Aspen Oss BV, juli 2021

Glas is hard, ook in een spiegel. Maar heel veel dank om de spiegel af en toe voorgehouden te hebben en het harde, met zachte toelichting, binnen te laten komen. Dat leidt tot leren, confronterend maar liefdevol. Dank!

Directeur | Bestuurder, juni 2021

De coachingssessies met Dianne hebben mij inzicht gegeven in hoe ik beter met mezelf en anderen kan verbinden. Met haar prettige “ zijn” heeft Dianne mij op een andere manier laten kijken naar vraagstukken. Door dit inzicht en de verschafte tools, ben ik als mens en als leider gegroeid.  Ik heb me aangesproken gevoeld, niet aangevallen. Ook de ambiance is zeer plezierig. Heel veel dank daarvoor en als ik weer eens gebruik wil maken van je goede vaardigheden, dan weet ik je te vinden.

Marieke Schilder, Manager CO Vivantus Groep, maart 2021

Bij mijn eerste kennismaking met Dianne was ik net een jaar aan het werk in de functie van Manager CO bij Vivantus Groep en nog wat zoekende in deze rol. De groei die ik heb doorgemaakt met behulp van Dianne is enorm. Het heeft mij onder andere inzicht gegeven in waarom ik reageer zoals ik dat doe in bepaalde situaties en nog belangrijker, Dianne heeft mij de tools gegeven ermee om te gaan zodat het me niet meer in de weg zit en ik voorbij dat stukje kan. Het coachingstraject heeft mij ook doen inzien dat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie. Wanneer ik onverhoopt toch in het oude patroon verviel kon ik Dianne raadplegen om daarna op het juiste spoor verder te gaan. Kortom, dankzij Dianne sta ik sterker in mijn rol als manager dan ik ooit had kunnen denken. Fijne bijvangst is dat ik hier ook privé ook een hoop aan heb gehad. Dianne, nogmaals dank voor de mooie inzichten en eyeopeners die je me hebt gegeven.

Joost Nijssen, senior planoloog, februari 2021

In een aantal sessies gedurende een half jaar heeft Dianne mij geholpen meer ontspanning te vinden in mijn ‘zijn’, waardoor ik in staat werd zelf betere keuzes te maken in mijn levenspad. Dat doet zij door goed te luisteren – niet alleen naar wát je zegt, maar vooral ook hoe je het zegt – en daar dan verdiepende vragen op te stellen. Via een opstelling maakte Dianne mijn vraagstuk fysiek zichtbaar. Door daarin interventies te doen werd ook de bevrijdende verandering gevisualiseerd. Fijn!

Gaby Montens, P&O DSM, januari 2021

Dianne heeft mij richting gegeven in mijn coachingtraject. Ze heeft me inzichten gegeven en vele handvatten die me hebben geholpen mezelf beter te begrijpen. Dianne brengt rust en is heel sterk in het benoemen van de pijnpunten die je zelf voelt, maar niet altijd goed onder woorden kunt brengen. Daarbij is ze een kei in het spiegelen van je eigen gedragingen en dit vervolgens met jou te vertalen naar de richting die je op wilt, zodat je de geleerde zaken kunt toepassen in de praktijk. Het was een intensieve en leerzame periode waarin ik mezelf enorm heb kunnen ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als in mijn werk. Dank je wel Dianne!

Medewerker DSM, november 2020

Dianne heeft mij in een korte tijd geholpen om een wirwar aan gevoelens uit elkaar te halen. Boosheid en verdriet werden omgezet naar luisteren en begrijpen waar deze gevoelens vandaan kwamen. Dianne doet dit vakkundig maar met veel gevoel en betrokkenheid. Dank je wel voor je goede adviezen en praktische hulpmiddelen tijdens de coaching.

Finance Professional, december 2020

Samen zijn we aan de slag gegaan en je hebt me geholpen mijn gebruiksaanwijzing beter te leren kennen. Patronen worden plotsklap herkenbaar. Dit geeft vervolgens ruimte om dit patroon eens kritisch te bekijken en te beoordelen. Een mooi begin van de nieuwe weg die ik bewandel. Dianne is een coach die je echt helpt je uitdaging helder te krijgen.

Karin Versteeg, Afdelingsmanager Catharina Ziekenhuis, oktober 2020

De coachingsessies bij Dianne zijn voor mij zeer waardevol geweest en zal ik niet gauw vergeten. De uitdagingen aangaan om anders naar mezelf te kijken, dicht bij mijn gevoel te blijven, mezelf waarderen en goed vinden, mijn onzekerheden omzetten in zekerheden. De verschillende voorwerpen en de oefeningen hebben me enorm geholpen hierbij en zitten in mijn hoofd. Dianne kon iedere keer weer de vinger op de juiste plek krijgen, hield me een spiegel voor en liet mezelf de conclusies trekken. Dianne is een zeer betrokken coach, enthousiast en heeft oprecht belangstelling. Bedankt voor de fijne gesprekken die ik met je mocht hebben.

Rob Jansen, Manager Customer Support Louwman Mercedes-Benz en Peugeot, oktober 2020

Hoe temper je de grote passie die je hebt voor je werk? Hoe zorg je ervoor dat je de energie die je hebt optimaal verdeelt tussen je werk en je privéleven? Hoe manage de verwachtingen van je manager en degene die jíj managet? Het zijn maar enkele vragen die aan bod zijn gekomen in de sessies die ik met Dianne heb gehad. Het doel was ‘de ontdekkingsreis, wat wil ik nu eigenlijk zelf?’. De reis die ik heb gevolgd heeft mij geholpen te komen waar ik nu sta. Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat ik zonder deze coach niet zover had kunnen komen. Ik kan Dianne dan ook van harte aanbevelen. Dank voor de inspirerende gesprekken.

Fred Mouthaan, Senior Verkoopadviseur Van Mossel Rotterdam, september 2020

Bedankt voor de sessies, de meeste indruk op mij maakt de snelheid waarmee je de essentie weet te achterhalen en het doorschakelen daarna naar een tool, handvat of oefening. De 84-jarige Fred kijkt tevreden in de spiegel, zijn warme handen en voeten geven hem een tevreden gevoel, gevoel van rust, terug bij zichzelf, vanuit zichzelf, de verbinding tussen mijn hoofd en hart is hersteld …. Het is voor mij nu duidelijk waarom ik reageer, handel zoals ik doe, ik weet waar ik vandaan kom en welke plek ik daar innam. De grote, zware onderwerpen maak ik inzichtelijk  door ze te verdelen in stukken en weg te leggen op de plek waar ze horen, blijvend horen,  maar wel voorzien van de juiste ondertiteling, daarna ga ik  door ….. Terugkijkend in de spiegel, met over mijn linkerschouder meekijkend  de engel. Bedankt voor je ontvangst , gastvrijheid in jouw prachtige verblijf in Heusden, deze plek is zoals beschreven een belangrijk onderdeel van jouw sessies.

Accountmanager, september 2020

Het traject met Dianne is voor mij een prettige en leerzame tijd geweest. De welbekende spiegel kwam hierbij tevoorschijn…  De doortastendheid van Dianne heeft mij bewust gemaakt van mijn handelen in het heden en verleden. Hierin werd onder andere duidelijk dat mijn interne motivatie veelal de ondertoon heeft gevoerd en juist de boventoon moet gaan voeren. Met behulp van enkele handvatten, meer rust en duidelijke inzichten gekregen. Aan mij om deze wetenschap op een positieve manier in te zetten en te gebruiken in mijn zoektocht naar het vervolg van mijn carrière. Bedankt voor je coaching!

Roel Kruse, Manager Match and More Opleidingen | Lindenhaeghe, augustus 2020

Mijn coachingtraject met Dianne was enorm waardevol. Het heeft mij geholpen om zelfverzekerd naar de toekomst te kijken. Op zowel persoonlijk, als zakelijk vlak. Ik ben haar daar erg dankbaar voor!

Yorick Streumer, Vestigingsdirecteur Van Mossel Zaltbommel, juni 2020

Het coachingtraject met Dianne heb ik als  zeer prettig en leerzaam ervaren. Ze heeft mij enorm uitgedaagd anders te kijken naar zeer veel situaties. Kan niet anders zeggen dan dat Dianne een zeer fijne coach is die uitstekend meedenkt en je bewust maakt. Met een lach hebben we veel lastige onderwerpen besproken, ik heb hier enorm veel van geleerd en met succes kunnen toepassen. Wil je daarom zeer bedanken voor de fijne coaching!

Manager Retail, maart 2020

Voor mij was het fantastisch om een coachtraject te volgen bij Dianne. In een paar gesprekken wist ze de kern van mijn probleem te vinden, ik kreeg prachtige inzichten waar ik mee aan de slag kon. Ik heb onlangs van mijn leidinggevende een prachtige beoordeling gehad. Ik voelde me sterk en krachtig en ik was voor het eerst trots op wat ik het afgelopen jaar had bereikt!! Echt geweldig wat een paar gesprekken kunnen doen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Pieter Kroos, maart 2020

Richting & Resultaat, dat is de belofte van Dianne. Daar had ik heel ernstig behoefte aan in 2016, het jaar waarin ik directeur fleetsales werd binnen een zeer dynamische branche die enkel uitdaging en spanning kende. Tegelijkertijd ging ik privé door een heftige echtscheiding met 3 jonge kinderen. Kortom, tijd om mijzelf te leren begrenzen. Al zag ik dat zelf nog niet. Ambitie, ijver, geldingsdrang, het zorgde ervoor dat ik niet de richting ging die ik diep van binnen wilde. Ook dat zag ik toen nog niet. Dianne begeleide mij vanaf het moment van de intake uiterst professioneel. De werkvormen waren keer op keer zo goed toepasbaar en ineens viel het kwartje. Geweldig om iets terug te vinden dat onderweg verloren was gegaan. Of beter gezegd, het is er altijd geweest maar vergeten geraakt. Mijn verbinding tussen hart en hoofd is weer hersteld. Innerlijke kompas is weer teruggevonden. Durven leven vanuit het hart, uiteraard met gebruik van verstand….. Dianne gaf het handvat Het was aan mij om dat handvat aan te pakken. Richting en Resultaat dus, absoluut. Dianne is een geweldige spiegel. Laat je zien!

Fernanne Riemersma, december 2019

Ondanks dat de aanleiding niet zo fijn was, zijn de coachingssessies zeker een hoogtepunt van 2019. Ik heb me in jaren mentaal niet zo goed gevoeld als nu. Dianne heeft mij geholpen mijzelf en mijn eigen grenzen weer terug te vinden. Door haar scherpe vragen en grote opmerkzaamheid heeft ze mij enorm aan het denken gezet en zag ik de vele patronen die ik had/was aangeleerd in de afgelopen jaren. De zin “ik ben dus niet zo!” is vele malen de revue gepasseerd en dat is ook het grootste wat ik meeneem uit de sessies. Dianne heeft mij handvatten aangereikt waarmee ik de persoon kan zijn die ik wil zijn; een persoon die haar grenzen goed aan kan geven en die veel meer zelf de leiding heeft. Haar warme manier van coachen heb ik als zeer prettig ervaren. Vanuit rust en respect stelt ze de juiste vragen en kan ze de gevoelige plekken snel vinden. Bedankt voor alle fijne gesprekken! Het waren de ritjes Rotterdam-Heusden meer dan waard!

Sander Holleman, Chef Klantengeluk Auto.Nl, december 2019

Je hebt mij geholpen om dingen kleiner te maken en vanuit een ander perspectief te bekijken. Hiermee heb ik een bewustzijn gecreëerd van mijn doen en laten waardoor ik in de praktijk aan de slag kon en kan om mij persoonlijk te ontwikkelen. Ik wil je bedanken voor de prettige gesprekken, jouw rust en je positief kritische blik.

Leon van den Elsen, Blue Manager Stocklife, november 2019

Dianne heeft mij in 2014 gecoacht. De gesprekken heb ik als zeer oprecht en open ervaren. Ze heeft me laten nadenken door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, zonder zelf te oordelen. Ik had veel last van beperkende overtuigingen, waardoor ik niet voldoende zichtbaar was bij klanten en onvoldoende het goede gesprek aanging. Door haar coaching heb ik dit overwonnen: ik ben voor mijn klanten nu een volwaardig gesprekspartner en ik heb de omzet drastisch kunnen verhogen. Ik ben bij klanten veel meer op mijn gemak, het werk komt door mijn uitstraling en zelfvertrouwen nu naar me toe. Het was de investering derhalve meer dan waard, zowel wat betreft persoonlijke ontwikkeling als extra omzet.

Jacques Visser, Aftersales Manager Van Mossel VKV Zaltbommel, oktober 2019

De gesprekken en coaching met Dianne hebben me geholpen om meer afstand te nemen, waardoor ik inzicht heb gekregen in wat mij triggert om scherp te reageren en welke zaken mijn humeur beïnvloeden. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om te delegeren en duidelijk te zijn. De gesprekken hebben me ook meer rust te geven, ik kan gebeurtenissen uit het verleden meer laten en sta meer open voor verandering, privé en zakelijk. Heel hartelijk bedankt, ik heb er echt hulp aan gehad!

Leon van der Spek, Salesmanager Van Mossel VKV Rotterdam, oktober 2019

Dianne heeft mij enorm geholpen met inzicht te geven in onbewust/bewust aanwezige verwachtingspatronen, de mogelijkheid deze te doorbreken, aan te passen en zo meer rust en acceptatie in de organisatie te creëren.  Dit alles deed ze op een dusdanige betrokken manier welke mij het gevoel gaf dat het voor haar geen werken is maar oprechte interesse in mij als mens.

Nico Schouten, Teamleader Services & Parts E. van Wijk Logistics, mei 2019

Ik heb graag met Dianne samengewerkt in een coachingstraject. Ze dringt op een betrokken manier door tot de kern van het probleem. Ze heeft me laten zien welke zaken beïnvloedbaar zijn en welke niet, zodat ik mijn werkwijze en planning daarop aan kan passen en rustiger kan werken. Dianne geeft mij voldoende handvatten zodat ik stappen in de juiste richting kan zetten.

Alex van Hedel, Loopbaanadviseur – coach – trainer,  mei 2019

Ik heb Dianne leren kennen als een bevlogen verbinder die handen en voeten geeft aan vernieuwend coachen voor middenkaderleden. De sessies hebben me veel stof tot nadenken gebracht. Dianne is met haar ruime ervaring en mensgerichte benadering een interessante partner voor organisaties die daadwerkelijk voor ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid kiezen.

Toinet Kleijne, Administrator LMS Aspen Oss, april 2019

Ik heb getwijfeld of een gesprek met een coach mij zou kunnen helpen. Echter, vanaf het moment dat ik bij Dianne naar binnen liep voelde ik me op mijn gemak. Ik heb met haar hulp heel eerlijk en open naar mezelf kunnen kijken. Door mijn scheiding en de jaren die daaraan vooraf gingen, ben ik mezelf een beetje verloren waardoor ik het moeilijk vond om zowel privé als zakelijk grenzen te stellen. Dianne heeft me geholpen naar mezelf te kijken en mijn “oude” ik weer terug te vinden. Er kwamen gebeurtenissen uit het verleden naar boven die ik nu beter kan plaatsen en waar ik beter mee om kan gaan. Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben, weet ook bij wie ik terecht kan als ik weer tegen dingen aanloop. Bedankt voor je professionele, warme en persoonlijke coaching!

Rob Wierenga, Hoofd Consumentenelectronica & Installatie-Retail Uneto-VNI, oktober 2018

Ik heb met veel plezier met Dianne gewerkt in een persoonlijk coachingstraject. Zij  is een professional die met finesse de juiste snaar weet te raken en daardoor de juiste sturing kan geven. Ik heb daardoor mezelf enorm weten te ontwikkelen in mijn functie. Daarnaast is zij gedreven, enthousiast en fijn om samen mee te werken. Kortom gewoon doen ! Dit traject heeft zeker bijgedragen aan de transitie die Uneto-VNI doormaakt naar Techniek Nederland.

Michel van den Berg, Aftersales Manager Van Mossel VKV Rotterdam Zuid, juni 2018

Eigenlijk kan ik wel een boekwerk schrijven over de coaching die ik van jou heb gehad, iedere dag heb ik er iets aan en gebruik ik wat ik geleerd heb. Ik draai toch best wel een tijdje mee en je denkt dan dat je het allemaal wel hebt gezien. Wat jij mij hebt bijgebracht in de bewustwording van wat beïnvloedbaar is en wat niet, geeft mij rust waar ik voorheen gejaagd was. De grootste stap heb ik gemaakt om uit de aannamesfeer te blijven en met doorvragen achter het verhaal te komen. Jij hebt in alle gezelligheid en vakkundigheid mijn neus een betere richting op gekregen. Dankjewel Dianne!  Huibert van Zanten (Directeur Aftersales) vult aan: De coaching hebben wij als bedrijf als zeer waardevol ervaren, het heeft geholpen onze doelen te bereiken. Er is merkbaar meer rust en werkplezier ontstaan en dat komt onze klanttevredenheid ten goede!

Sonja Wessels – Basten, Specialistmanager / ziekenhuisapotheker Catharina Ziekenhuis, februari 2018

De coaching van Dianne kan ik iedereen van harte aanbevelen. Zij is in staat om je laten kijken naar de essentie van de dingen die er voor jezelf echt toe doen. Ze geeft je handvatten om stappen vooruit te maken in de richting die je zelf wilt lopen, maar waarvan je je nog onvoldoende bewust was. Op de eerste plaats is haar reflectie en feedback op je eigen gedrag daarbij zeer waardevol. Daarnaast heeft ze ook een koffer vol methoden en technieken om dat te ondersteunen. Het heeft mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. En bovenal is het gewoon een aardig, leuk en warm mens.

Annette van Engelen, Directeur OnzeCoach, oktober 2017

Dianne werkt voor OnzeCoach bij bedrijven als Ahold, DSM en AkzoNobel. Zij doet dat naar ieders grote tevredenheid. Zij is warm, gedreven, tactvol en zeer zorgvuldig, heeft een scherp luisterend oor en snapt hoe de hazen lopen in zeer diverse organisaties. Ik kan haar coaching van harte aanbevelen!

Ingrid Ulijn – de Wit, Supply Chain Improvement Team DSM, mei 2017

Dankjewel voor de super begeleiding waardoor ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen heb. Ik weet weer wat er nodig is om prettig te werken vanuit mijn kwaliteiten.

Gemeentesecretaris, april 2017

De coaching heeft mij geholpen om op een andere manier naar mezelf en mijn reacties te kijken, waardoor ik situaties waar ik voorheen moeite mee had nu anders kan benaderen. Op een heel veilige en resultaatgerichte wijze zijn we aan de slag gegaan, waarbij mijn vraag leidend was en Dianne van gesprek tot gesprek beoordeelde welke interventie het beste paste. Die zeer persoonlijke benadering en de uitgebreide kennis en ervaring van Dianne maakt dat ik haar van harte kan aanbevelen.

John Elzinga, Afdelingshoofd Penitentiaire Inrichting Roermond, maart 2017

Ik heb bijzondere resultaten bereikt, ik ben daar helemaal ondersteboven van. En dat ‘alleen maar’ om zaken en situaties anders te benaderen waarbij de professionele aanpak van Dianne de sleutel was tot dit succes. Ik zie weer mogelijkheden tot verandering, ervaar rust en ruimte om met een frisse blik op soms gecompliceerde processen te anticiperen. Door mijn andere benadering is mijn team overstijgend gaan werken en geeft nu zelfs advies aan andere teams als het gaat over betere samenwerking. Dianne, heel erg bedankt!

Marc Ververs, Afdelingshoofd Penitentiaire Inrichting Roermond, maart 2017

Prima coach, fijn mens die in staat is samen met jou je houding als professional onder de loep te nemen en te verklaren hoe je tot bepaald gedrag komt en wat je kunt doen om daar mee om te gaan en/of te veranderen. Als je behoefte hebt aan coaching, kan ik Dianne van harte aanbevelen.

Frans de Kruijf, I-adviseur Mijn Gemeente Dichtbij, januari 2017

Who needs a coach? was altijd mijn gedachte. Je bent wie je bent en daarmee moet jij en je omgeving het maar doen. Daar ben ik toch wel anders overgaan denken. Om verder te komen heb je soms iemand nodig die meer uit je haalt dan jezelf beseft. Dianne heeft dat zeker gedaan, ook al hebben we maar drie gesprekken gevoerd. Een aanrader dus voor degene die nog twijfelt.

Liesbeth Vinke, Hoofd Leerhuis Ziekenhuis Gelderse Vallei, januari 2017

De sessies met Dianne zijn voor mij zeer effectief geweest. De oefeningen die we hebben gedaan hebben mij veel inzicht gegeven, en hebben als een vliegwiel gewerkt voor meer zelfvertrouwen en stevigheid in mijn rol als leidinggevende. De werkvormen dwongen om issues te doorleven, en waren tegelijkertijd concreet en direct toepasbaar op mijn dagelijkse werk. Dianne weet een veilige omgeving te creëren, waarbinnen ze op natuurlijke wijze afdwingt om grenzen op te zoeken.

Toine Smits, Teamleider werkplaats Rüttchen Breda, oktober 2016

De doelstelling is zeker gehaald, iets waar ik bij aanvang niet op had durven hopen. Ik geef het traject met Dianne een tien: de stappen waren duidelijk, goed voorbereid en met veel aandacht opgebouwd. Ik heb geen suggesties voor verdere verbetering.

Frank van Velthoven, HR Adviseur De Mandemakers Groep, september 2015

We hebben Dianne gevraagd om een medewerker te coachen in zijn persoonlijke ontwikkeling, zowel zakelijk als privé. De coaching hebben wij als zeer professioneel ervaren, het traject is succesvol afgerond. Onze medewerker heeft zichtbaar stappen gemaakt. Wij zien het als een groot voordeel dat we als werkgever aan de hand van (tussentijdse) evaluaties de coaching hebben kunnen volgen.

Huibert van Zanten, Directeur Aftersales VKV Groep, februari 2015

Door de coaching met Dianne heb ik mezelf beter leren kennen. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn gedachten en gedrag, ook de vaste patronen die me belemmerden om zaken aan te pakken, zijn doorbroken. Dianne heeft me een spiegel voorgehouden en me op vriendelijke wijze geconfronteerd, dat heeft me geholpen mezelf te zijn!