Dianne Habraken

Van Daidalos Coaching.nl naar Dianne Habraken.nl…. Als ik het nu lees klinkt het als een simpele stap. En toch was het voor mij veel meer dan dat, wat is dit weer een mooi voorbeeld dat het leven voorwaarts geleefd wordt en achterwaarts begrepen.

Ik ging terug naar de kern om mezelf vanuit vertrouwen opnieuw te positioneren. Het bracht frustratie en onrust, maar nog veel meer kracht, inspiratie en bezieling! Ik begeleid organisaties bij ontwikkelingsgerichte vraagstukken vanaf nu ‘gewoon’ onder mijn eigen naam: Dianne Habraken. Meer informatie over wat ik voor organisaties kan betekenen lees je op mijn nieuwe website. 

O ja, dit was iets wat ik zelf te doen had, maar gelukkig niet alleen hoefde te doen! Dank aan mijn broer, mijn favoriete ex-collega en mijn dierbare (overzeese) vriendinnen!